Medlemsmøte med auksjon, tirsdag 8. februar 2022, kl 19.00

Husk medlemsmøte med auksjon, tirsdag 8. februar 2022 kl 19.00 på «Vaskeriet» som er et hyggelig og moderne forsamlingslokale i Hovin borettslag på Hasle. Dette blir det første vanlige medlemsmøtet siden november 2022. Adressen er St. Jørgens vei 39, 0662 Oslo. Kart og bilde av lokalet finner du her.  Buss nr 21 stopper i Gladengveien og på Hasle. Buss nr. 60 stopper på Hasle (Økernveien). T-banens linje 5 stopper på Hasle. Det tar 3-6 minutter å gå fra alle disse stoppene til møtelokalet.

Det blir en flott auksjon med bl.a. mange gullmynter som egentlig skulle vært på juleauksjonen. Det er lagt til noen godbiter i tillegg. Foreningen spanderer enkel bevertning siden vi ikke fikk avholdt julemøtet som planlagt på grunn av koronarestriksjonene. Vi vil også ha en liten idémyldring angående jubileumsmedaljen.

Auksjonsliste i lett utskrivbar pdf-fil: http://mynter.org/onf/wp-content/uploads/2022/02/20220208-Aksjonsliste-for-februarauksjonen-08.02.2022.pdf

Ta gjerne med samlervenner som kanskje vil bli medlemmer.

Medlemsmøte med auksjon tirsdag 11. februar 2020

Husk medlemsmøte med auksjon, tirsdag 11. februar 2020 kl 19.00 på «Vaskeriet» som er et hyggelig og moderne forsamlingslokale i Hovin borettslag på Hasle. Dette blir det aller første møtet i nye lokaler. Adressen er St. Jørgens vei 39, 0662 Oslo. Kart og bilde av lokalet finner du her.  Buss nr 21 stopper i Gladengveien og på Hasle. Buss nr. 60 stopper på Hasle (Økernveien). T-banens linje 5 stopper på Hasle. Det tar 3-6 minutter å gå fra alle disse stoppene til møtelokalet. Kommer du med egen bil må du lese dette.

Formannen vil presentere en mobilapp for identifisering av mynter og litt om hvordan man leter etter mynter på nettet. Deretter fortsetter vi med en kjøp-salg-bytte-seanse mellom medlemmene før vi går over på en god auksjon.

Auksjonsliste i lett utskrivbar pdf-fil:  Auksjonsliste februar-auksjonen 2020

Ta gjerne med samlervenner som kanskje vil bli medlemmer.

Medlemskontingenten for 2020 er 300 kroner og betales snarest inn til vår bankkonto nr. 0531.08.85632

Eventuelle forslag til årsmøtet må sendes styret før 15. februar.

Hva gjør vi?

Oslo Numismatiske Forening (ONF) er en forening for alle med interesse for mynter, sedler, medaljer og poletter i alle fasonger og fra alle tider. Vi er en aktiv forening med majoriteten av medlemmene fra Oslo og omegn.

Medlemmene er både unge og gamle, amatører og profesjonelle numismatikere. Miljøet er bra både sosialt og faglig. På det sosiale området er det årlige julebordet samt sommermøte hyggelige tradisjoner. ONF arrangerer også auksjoner med mynter for enhver smak og interesse. Her det mulig å gjøre spennende funn og gode investeringer! Dessuten forsøker vi å legge til rette for foredrag om interessante temaer.

ONF har i forbindelse med ulike jubileer o.l. gitt ut flere egne medaljer og merker. I anledning av ONFs 25-årsjubileum i 1997 gav vi for eksempel ut en spesiell lokalmynt/medalje. Foreningen har bl.a også gitt ut andre medaljer – blant annet til en minne om Akershus festning, en 1814 “speciedaler” i 1989 og noen miniatyr-medaljer.

Foreningen reiser også på felles utenlandsturer med numismatisk tilsnitt. Vi har blant annet vært sammen i London (2007 og 2018) og Ljubliana/Verona (2013). Disse turene kombineres gjerne med besøk på myntmesser og muséer.

Møtene avholdes for tiden på Elmers Biljardsalong i Hammerfestgata 2 ved Carl Berners Plass i Oslo og begynner vanligvis kl. 1900. (Vi er på jakt etter nye lokaler, så du må gjerne tipse oss om ledige lokaler nær et trafikkknutepunkt i Oslo.) Det er bare å komme innom en gang og se om foreningen er noe for deg før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn.

Velkommen til Oslo Numismatiske Forening!

Oslo Numismatiske Forening (ONF) er en forening for alle med interesse av mynter, sedler, medaljer og poletter i alle fasonger og fra alle tider. Dette nettstedet er foreningens hjemmeside. Formålet er å gi et inntrykk av foreningen og holde våre medlemmer informert om vår aktivitet. Ta gjerne kontakt dersom du har idéer og innspill som kan gjøre siden bedre. Vi blir dessuten svært glade dersom du kan bidra med artikler, nyheter og bilder.