Medlemsmøte med auksjon tirsdag 11. februar 2020

Husk medlemsmøte med auksjon, tirsdag 11. februar 2020 kl 19.00 på «Vaskeriet» som er et hyggelig og moderne forsamlingslokale i Hovin borettslag på Hasle. Dette blir det aller første møtet i nye lokaler. Adressen er St. Jørgens vei 39, 0662 Oslo. Kart og bilde av lokalet finner du her.  Buss nr 21 stopper i Gladengveien og på Hasle. Buss nr. 60 stopper på Hasle (Økernveien). T-banens linje 5 stopper på Hasle. Det tar 3-6 minutter å gå fra alle disse stoppene til møtelokalet. Kommer du med egen bil må du lese dette.

Formannen vil presentere en mobilapp for identifisering av mynter og litt om hvordan man leter etter mynter på nettet. Deretter fortsetter vi med en kjøp-salg-bytte-seanse mellom medlemmene før vi går over på en god auksjon.

Auksjonsliste i lett utskrivbar pdf-fil:  Auksjonsliste februar-auksjonen 2020

Ta gjerne med samlervenner som kanskje vil bli medlemmer.

Medlemskontingenten for 2020 er 300 kroner og betales snarest inn til vår bankkonto nr. 0531.08.85632

Eventuelle forslag til årsmøtet må sendes styret før 15. februar.