Medlemsskap

Oslo Numismatiske Forening søker myntsamlere og numismatikere i alle aldre som nye medlemmer i vår forening. Vi ble stiftet i 1972 og er slik sett en livskraftig forening. ONF ønsker å forbli en levende forening med hyggelig samvær både sosialt og numismatisk. Vi er alle forskjellige, men vi deler interessen for mynter, medaljer og/eller sedler.

Foreningen avholder månedlige medlemsmøter (med unntak av sommermånedene juli og august) den andre tirsdagen i måneden. Første del av møtene er noen ganger avsatt til foredrag der emnene spenner over et bredt spekter. Den andre delen av møtet preges av sosialt samvær med vanligvis auksjon, konkurranser, etc. i en uformell tone. Ta gjerne kontakt med formann Knut Erik Myren for informasjon om førstkommende medlemsmøte. Du vil treffe mange likesinnede og lettere holde deg oppdatert med hva som skjer i numismatikkens og myntsamlingens verden og lære hva andre samlere er opptatt av.

Medlemskap i ONF koster for tiden kr. 300 pr år. Denne kontingenten gir mye igjen for aktive medlemmer i form av gode kjøp ved våre auksjoner – og sist men ikke minst – ved at man opparbeider større kunnskaper og kontaktnett!

Møtene avholdes for tiden på Elmers Biljardsalong i Hammerfestgata 2 nær Carl Berners plass i Oslo og begynner vanligvis kl. 1900. Vi er imidlertid på jakt etter nye møtelokaler, så dette kan fort endre seg. Følg med og tips oss gjerne dersom du kjenner til passende ledige møtelokaler. Det er bare å komme innom en gang og se om foreningen er noe for deg før du eventuelt bestemmer deg for å melde deg inn.

Dersom dette lille skrivet har pirret din interesse, er det bare å ta kontakt!